ZONGULDAK / EREĞLİ - Ereğli İlkokulu

ERHAN ÖZDEMİR - UZM.SINIF ÖĞRETMENİ

.

1984 Karabük doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Karabük’te tamamlamıştır.2006 yılında Hacettepe Üniversitesi-Eğitim Fakültesi-Sınıf Öğretmenliği Lisans, 2014 yılında Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi-Bilişim Teknolojileri ve Mühendislik Fakültesi-Yönetim Bilişim Sistemleri Tezsiz Yüksek Lisans, 2019 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet Ön lisans programlarından mezun olmuştur.  2006 yılında Van Bağdeşen İlkokulunda göreve başlayıp sırasıyla, Sivas/Altınyayla Tathtyurt İlkokulu, Sivas / Ulaş Yenikarahisar İlkokulu, Zonguldak/Ereğli Şehit Metin Çevik İlkokulu, Zonguldak/Ereğli Yazıcılar İlkokullarında idareci ve öğretmen olarak görev yapmıştır. 2020 yılından okulumuzda çalışmaya başlamıştır. Evli ve 1 çocuğu vardır.