ZONGULDAK / EREĞLİ - Ereğli İlkokulu

EŞE AK - UZM.SINIF ÖĞRETMENİ

1980 Adana doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Adana’da tamamlamıştır. 2002 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında Erzurum Köprüköy İlçesi Kıyıkonak köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başlamıştır. 2003 yılında eş durumundan Kdz Ereğli’ye atanarak Ormanlı İlkokulu, Turgut Reis İlköğretim Okulu, İhsan Yılmaz İlkokulu’nda görev yapmıştır. 2016 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı, Sınıf Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans programına başlamıştır. 2019 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı, Sınıf Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans programını tamamlamıştır. Disleksi ve Okuma Güçlüğü, Ekrandan Okuma alanlarında makale ve tez çalışmaları bulunmaktadır.2015 yılından itibaren okulumuzda sınıf öğretmeni olarak görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.